Log in

Βίαιη αφαίρεση οργάνων από το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Τι είναι το απόλυτο κακό; Οι χειρότερες φρικαλεότητες που διαπράττονται από τα κομμουνιστικά καθεστώτα σίγουρα είναι ένα μέρος των απαντήσεων.

Στην μπερδεμένη και αντιφατική ιστορία του κομμουνισμού, οι κομμουνιστικές μαζικές δολοφονίες και οι κομμουνιστικές γενοκτονίες δεν παίζουν κανένα ρόλο.
Το ερώτημα λοιπόν είναι: πώς μπορούν τα άτομα που υποστηρίζουν μια ιδεολογία που υποτίθεται οτι προωθεί την ελευθερία και τα δικαιώματα της εργατικής τάξης να διαπράττουν ασεβείς ενέργειες εναντίον των συνανθρώπων τους;

 

Η βία, ο τρόμος και η καταστολή ήταν κοινά στη Σοβιετική Ένωση, αλλά όχι μοναδικά γι 'αυτήν. H Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, η Κούβα, η Βόρεια Κορέα, η Λαϊκή Δημοκρατία της Μογγολίας και άλλα κομμουνιστικά έθνη έχουν στην ιστορία τους τις σκοτεινές περιόδους ενάντια στο δικό τους λαό .
Πώς ήταν δυνατόν να γίνουν  αυτά τα εγκλήματα; Γιατί δεν σταμάτησαν; Οι απαντήσεις δεν είναι απλές, αλλά αυτό που φαίνεται απλά είναι ότι οι χώρες αυτές σκότωσαν ανθρώπους στο όνομα του κομμουνισμού.

                                                                                                                         Φάλουν Γκόνγκ

                                                                                   Falun Amblemi

 

Το Φάλουν Γκονγκ, ή αλλιώς Φάλουν Ντάφα, είναι αρχαία άσκηση διαλογισμού που δημοσιεύτηκε το 1992 στην Κίνα, και –σύμφωνα με εκτιμήσεις της κινεζικής κυβέρνησης– μέχρι το 1999, 100 εκατομμύρια άνθρωποι το ασκούσαν στην Κίνα. Το Φάλουν Γκονγκ περιλαμβάνει πέντε εύκολες στην εκμάθηση ασκήσεις, που έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του σώματος. Αυτός ήταν ένας λόγος για τη μεγάλη απήχησή του. Τα οφέλη στην υγεία έχουν επιβεβαιωθεί από ιατρικές έρευνες, από ερευνητικά ιατρικά κέντρα.

Από το 1992 που δημοσιοποιήθηκε μέχρι το 1999 που άρχισε να διώκεται στην Κίνα, το Φάλουν Γκονγκ ήταν ένα αξιοσέβαστο όνομα και είχε βραβευτεί και υποστηριχτεί επίσημα από την κινεζική κυβέρνηση ως μια εξέχουσα σχολή τσιγκόνγκ. (Τσιγκόνγκ είναι ο κινέζικος όρος για τις ασκήσεις διαλογισμού). Για 7 ολόκληρα χρόνια, το Φάλουν Γκονγκ είχε γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στην Κίνα, και όλοι ήξεραν για αυτό. Τα πάρκα κάθε πρωί ήταν γεμάτα με ανθρώπους που έκαναν τις ασκήσεις του Φάλουν Γκονγκ πριν πάνε στη δουλειά τους. Σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο ασκείται μέχρι σήμερα, και φυσικά χωρίς να διώκεται .

Ένας πιθανός λόγος για αυτήν την δίωξη είναι η προδιάθεση του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας (ΚΚΚ), το οποίο φοβάται οποιαδήποτε ομάδα πέραν του ελέγχου του, ειδικά μια ομάδα με διαφορετική ιδεολογία . (Το Κομμουνιστικο κομμα Κίνας έχει υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό τον καπιταλισμο, την οποία ατομική ιδιοκτησία σε μέσα παραγωγης)

 

Το Κόμμα έχει προσπαθήσει πολλές φορές να εξαλείψει όλες τις εκφράσεις θρησκευτικότητας από την Κίνα (μια χώρα που παραδοσιακά λεγόταν «χώρα του θεϊκού»). Μέχρι και σήμερα Ρωμαιοκαθολικοί, Προτεστάντες και Θιβετιανοί Βουδιστές, δεν μπορούν να ασκήσουν ελεύθερα την πίστη τους στην Κίνα και βρίσκονται υπό συνεχή κίνδυνο κράτησης και βασανισμού. Από το 1999, το Φάλουν Γκονγκ έγινε φυσικός στόχος καθώς ήταν η μεγαλύτερη –και ταχύτερα αναπτυσσόμενη– πνευματική ομάδα στην Κίνα, με 100 εκατομμύρια ασκούμενους πανεθνικά, σύμφωνα με αναφορές της κινεζικής κυβέρνησης εκείνον τον καιρό.

Στη σύγχρονη Κίνα ιδίως μετά την «πολιτιστική επανάσταση» του 1960 όπου καταστράφηκε ο παραδοσιακός πολιτισμός ώστε το ΚΚΚ να μπορέσει να κυριαρχήσει ιδεολογικά, μόνο κάποια επιφανειακά πράγματα του κινέζικου πολιτισμού έχουν απομείνει σε παρελάσεις ή θεατρικές παραστάσεις, αλλά οι αλήθειες του εμβριθούς κινέζικου πολιτισμού λογοκρίνονται ή διώκονται, καθώς το ΚΚΚ θέλησε να επιβάλει τον αθεϊσμό και τον υλισμό, δια της βίας.

                                                                    

Για παράδειγμα, ο παραδοσιακός πολιτισμός, με τις πολλές γνωστές μορφές του στην Κίνα, όπως του Κομφουκίου, ο οποίος χαρακτήρισε την τυραννία χειρότερη από μια «ανθρωποφάγο τίγρη», θεωρεί την βία και την αλαζονεία κάτι το αποκρουστικό και πιστεύει βαθιά στο θείον, αλλά ο ίδιος ο πρώτος γενικός γραμματέας του ΚΚΚ, ο Μάο Τσετούνγκ, δήλωσε ότι το ΚΚΚ έχει εγκαθιδρύσει μια δικτατορία (προλεταριατου σε αντιπαραβολη με την δικτατορία της αστικής τάξης) και επίσης ότι το ΚΚΚ κηρύσσει και επιβάλλει τον αθεϊσμό, οπότε πολλοί παρατηρητές της Κίνας θεωρούν ότι χωρίς να καταστραφεί και να συκοφαντηθεί ο κινεζικός πολιτισμός, το ΚΚΚ δεν θα μπορούσε να καθιερωθεί ιδεολογικά. Το ΚΚΚ δίωξε πολύ βάρβαρα τις θρησκείες και την πνευματικότητα του κινέζικου πολιτισμού, θέλησε να τις εξαλείψει ολοκληρωτικά από τις πρώτες μέρες που κατέλαβε την εξουσία στην Κίνα, το 1949. Το Φάλουν Γκονγκ, είναι μια άσκηση με κεντρικό σημείο την πνευματικότητα, που έγινε ευρύτατα δημοφιλής.


 

 

Μαζί με τη συκοφαντία, μέρη της δίωξης συνιστούν η φυλάκιση χωρίς δίκη και τα απάνθρωπα βασανιστήρια σε στρατόπεδα εργασίας και φυλακές, καθώς και η οικονομική δίωξη, όπου ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ έχαναν τη δουλειά τους ή το μεγαλύτερο μέρος του μισθού τους, καθώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εργαζομένων στην Κίνα, εργάζονται σε κρατικές επιχειρήσεις και άλλες κρατικές εργασιακές μονάδες, ή εργασιακές μονάδες όπως εργοστάσια που έχουν άμεση κομματική επιτήρηση. Η ιστοσελίδα en.minghui.org, η οποία αναφέρει για τη δίωξη στην Κίνα με ειδήσεις από πρώτο χέρι, από επιζώντες κέντρων κράτησης και φυλακών, αναφέρει φριχτά βασανιστήρια, όπως στέρηση ύπνου για πολλές μέρες, δέσιμο σε σιδερένιο κρεβάτι για εβδομάδες, στέρηση χρήσης τουαλέτας, ηλεκτροσόκ σε ευαίσθητα σημεία σε βαθμό καψίματος, σεξουαλική κακοποίηση, ξερίζωμα νυχιών, κρέμασμα με τα χέρια πίσω από την πλάτη για μέρες και πολλά άλλα. H ιστοσελίδα minghui.org αναφέρει 3906 επιβεβαιωμένους θανάτους λόγω βασανιστηρίων κατά τη δίωξη.

 

                                                                                                                                2004-7-6-gao rongrong3

 
                                                                                                                              

Gao Rongrong

ασκούμενη του Φάλουν Γκονγκ από την επαρχία Λιαονίνγκ, αναφέρθηκε ότι πέθανε υπό κράτηση το 2005 .Το πρόσωπό της είναι καμένο από ηλεκτροσόκ που υπέστη στη φυλακή, και επειδή δημοσίευσε τη φωτογραφία αυτήν στο Διαδίκτυο μετά την απελευθέρωσή της, φυλακίστηκε για μία δεύτερη (και μοιραία) φορά. 

Λόγω της δυσκολίας τεκμηρίωσης αναφορών θανάτων που προκλήθηκαν από βασανιστήρια στην Κίνα, εκτιμήσεις του αριθμού ασκουμένων του Φάλουν Γκονγκ που δολοφονήθηκαν από τη δίωξη διαφέρουν σημαντικά. Το 2009, η εφημερίδαΝew York Times ανέφερε ότι σύμφωνα με ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η δίωξη κόστισε «τουλάχιστον 2000 ζωές. Ο δημοσιογράφος διερευνητικού ρεπορτάζ Ethan Gutmann υποστηρίζει ότι 65.000 ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ θανατώθηκαν για τα όργανά τους το διάστημα 2000-2008, βάσει εκτεταμένων συνεντεύξεων. Οι ερευνητές DavidKilgourκαι David Matas ανέφεραν: «Η πηγή 41.500 μεταμοσχεύσεων για την εξαετή περίοδο 2000-2005 δεν μπορεί να εξηγηθεί».


                                                                                                                 

 

Οι κινεζικές αρχές δεν δημοσιεύουν στατιστικά σχετικά με τους θανάτους ασκουμένων του Φάλουν Γκονγκ κατά την δίωξη. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, οι αρχές έχουν αρνηθεί ότι οι θάνατοι υπό κράτηση οφείλονταν σε βασανιστήρια.


                                                                                      
 ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ 

Η δίωξη περιλαμβάνει απόλυση από τη δουλειά, συκοφάντηση, εκφοβισμό, εγκλεισμό σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και δουλειά 14 ώρες τη μέρα, απάνθρωπα βασανιστήρια, μέχρι και θανάτωση ζωντανών ανθρώπων για την αφαίρεση των οργάνων τους και την πώλησή τους μετά στην αγορά μοσχευμάτων. Το τελευταίο έχει επαληθευθεί από ανεξάρτητη έρευνα δύο Καναδών δικηγόρων, του κ. Κίλγκουρ και κ. Μάτας πρώην υπουργού εξωτερικών του Καναδά για την Ασία και τον Ειρηνικό και διεθνούς δικηγόρου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αντίστοιχα. Στην έρευνά τους μίλησαν τηλεφωνικά με γιατρούς κινεζικών νοσοκομείων και βρήκαν στατιστικά στοιχεία για την αγορά μοσχευμάτων της Κίνας τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν χωρίς την ύπαρξη μιας τεράστιας τράπεζας ζωντανών «δοτών» και επιβεβαιώνουν την βίαιη αφαίρεση οργάνων από ζωντανούς ανθρώπους που ασκούν Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα.
Όλα αυτά τα συγκέντρωσαν στο βιβλίο Bloody Harvest (Αιματηρή Συγκομιδή) που έκανε πάταγο στην διεθνή κοινότητα
.Το Κόμμα έχει προσπαθήσει πολλές φορές να εξαλείψει όλες τις εκφράσεις θρησκευτικότητας από την Κίνα (μια χώρα που παραδοσιακά λεγόταν «χώρα του θεϊκού».) Μέχρι και σήμερα Ρωμαιοκαθολικοί, Προτεστάντες και Θιβετιανοί Βουδιστές, δεν μπορούν να ασκήσουν ελεύθερα την πίστη τους στην Κίνα και βρίσκονται υπό συνεχή κίνδυνο κράτησης και βασανισμού. Από το 1999, το Φάλουν Γκονγκ έγινε φυσικός στόχος καθώς ήταν η μεγαλύτερη -και ταχύτερα αναπτυσσόμενη- πνευματική ομάδα στην Κίνα, με 100 εκατομμύρια ασκούμενους πανεθνικά, σύμφωνα με αναφορές της κινεζικής κυβέρνησης εκείνον τον καιρό.                                                 

Το Eυρωπαικό Κοινοβούλιο το 2013, με ψήφισμά του, καταδικάζει αυτήν την πρακτική αφαίρεσης οργάνων από ανθρώπους που κάνουν Φάλουν Γκονγκ και από οποιονδήποτε άλλον στην Κίνα, και καλεί για τον άμεσο σταματημό της και την άμεση απελευθέρωση των ανθρώπων που κάνουν Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα και είναι φυλακισμένοι για αυτόν τον λόγο.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                
                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  

Η "Ανθρώπινη Συγκομιδή" των Davids και Goliath είναι μια ταινία - ντοκιμαντέρ του 2014, που σκηνοθετείται από τον σκηνοθέτη Βανκούβερ Λεον Λι, ο οποίος ακολουθεί το ερευνητικό έργο των καναδών David Matas και David Kilgour ,οι οποίοι προτάθηκαν για τα βραβεία Nobel Peace Prize , σχετικά με το εάν και πώς κρατικά νοσοκομεία στην Κίνα συνέλαβαν και πώλην όργανα, δολοφονώντας δεκάδες χιλιάδες κρατούμενους συνείδησης, οι οποίοι είναι κυρίως ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ.                                                                                     
                                           Δείτε το ντοκiμαντέρ εδώ 

                                                          
  Επίσης δείτε την εξαιρετική ταινία The Bleeding Edge εδώ , η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα

                                                                                                                                                          


                                                                                             

Last modified onΤετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 18:31
mountzou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eleifend eleifend adipiscing. Quisque purus tellus, volutpat ut luctus eu, egestas quis nibh. In molestie dignissim lacinia.

Website: www.gavick.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Banner 468 x 60 px

9°C

Θεσσαλονίκη

Partly Cloudy

Humidity: 70%

Wind: 8.05 km/h

  • 16 Nov 2018 13°C 7°C
  • 17 Nov 2018 12°C 4°C