Log in

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "STOP SOROS".

 

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «STOP SOROS», ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ  ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.


Δεν είναι περίεργο ότι ο Viktor Orban είναι τόσο δημοφιλής ...Η Oυγγρική κυβέρνηση αποκάλυψε ότι σκέφτεται να εισαγάγει νέους νόμους που θα φορολογούν και θα τιμωρούν τις ΜΚΟ και άτομα που «βοηθούν την παράνομη μετανάστευση». Η νομοθεσία, που ονομάζεται «Stop Soros», έχει τρία κύρια σημεία, σύμφωνα με τα ουγγρικά μέσα ενημέρωσης.


  • Το πρώτο είναι ότι οι οργανώσεις που συμμετέχουν στην υποστήριξη της παράνομης μετανάστευσης υποχρεούνται να παρέχουν στοιχεία διαφάνειας στα ουγγρικά δικαστήρια.

  • Δεύτερον, οι οργανισμοί που λαμβάνουν χρήματα από μια ξένη χώρα, είτε από ένα άτομο είτε από έναν οργανισμό, θα πρέπει να πληρώσουν φόρο 25%.

  • Τέλος, πρόκειται να εισαχθεί μια περιοριστική εντολή για τους Ούγγρους που συμμετέχουν στη διευκόλυνση της παράνομης μετανάστευσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να φτάσουν σε απόσταση οκτώ χιλιομέτρων από τα σύνορα Σένγκεν.


Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βίκτωρ Ορμπάν ,

Οι μη-Ούγγροι θα δύνατε να αντιμετωπίσουν  μια περιοριστική πολιτική που θα τους εμποδίζει να προσεγγίσουν τα εξωτερικά σύνορα της χώρας της ΕΕ - και μάλιστα θα μπορούσε να ισχύει και για  τον ίδιο τον Σόρος, καθώς έχει αμερικανική υπηκοότητα.

 

Τα μέτρα αυτά θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι το τέλος της μεταναστευτικής κρίσης σύμφωνα με την κυβέρνηση.

 

Το έγγραφο θέσης της κυβέρνησης καθιστά σαφές ότι θα αντιταχθεί στη μετανάστευση μέσω "όλων των δυνατών μέσων".

 

"Η παράνομη μαζική μετανάστευση είναι ένα πρόβλημα που πλήττει ολόκληρη την Ευρώπη, θέτοντας σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια", προσθέτει.

 

Ο Orban θα πραγματοποιήσει δημόσια διαβούλευση για τα νέα μέτρα, ενδεχομένως μετά τις επόμενες εκλογές τον Απρίλιο, όπου αναμένεται να διεξαχθεί η τρίτη θητεία.

 

Δεν φοβάται να σταθεί στην ΕΕ και ο λαός του τον αγαπά γι 'αυτό. Και η χώρα του είναι ασφαλής. Την πολιτική του Ορμπάν  πρέπει να λάβουν υπόψη τους  και άλλοι ευρωπαίοι ηγέτες.
 

Σουηδία : 10% αύξηση των βιασμών στο 2017 !!

Τα πρόσφατα δημοσιευθέντα στοιχεία του Σουηδικού Οργανισμού  Στατιστικών περι Εγκλημάτων Brå , έδειξαν ότι οι αναφερόμενες περιπτώσεις βιασμού αυξήθηκαν κατά 10% το 2017 και η χώρα έλαβε συνολικά 1,5 εκατομμύρια εγκλήματα.


Κατά μέσο όρο 20 συμβάντα βιασμού αναφέρθηκαν ημερησίως στη Σουηδία το 2017 για συνολικά 7.230 περιπτώσεις σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιευμένα στατιστικά στοιχεία. Άλλα σεξουαλικά εγκλήματα αυξήθηκαν επίσης πέρυσι, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης, τα οποία αυξήθηκαν κατά 7%. Η σεξουαλική επίθεση αυξήθηκε κατά 3%, με αποτέλεσμα συνολικά 10.300 περιπτώσεις.

Oι στατιστικές δείχνουν αύξηση των περιπτώσεων βιασμού, στις οποίες τα εμπλεκόμενα θύματα, συνήθως οι γυναίκες.
Αξίζει να σημειώσουμε πως το ότι το κίνημα #MeToo, στο οποίο οι γυναίκες έχουν ενθαρρυνθεί να δηλώνουν δημοσίως τα επεισόδια σεξουαλικής κακοποίησης, έχει οδηγήσει σε αύξηση των περιπτώσεων βιασμού.

Συνολικά 1,5 εκατομμύρια εγκλήματα αναφέρθηκαν το 2017, αλλά η υπηρεσία στατιστικών ισχυρίζεται ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανώς υψηλότερος, καθώς δεν αναφέρονται όλα τα εγκλήματα.

Το BBC προσφέρει εργασία με την προυπόθεση να μην είσαι .... λευκός!!

Το BBC εξακολουθεί να διαφημίζει θέσεις εργασίας για  όλους εκτός από τους λευκούς!! παρά τα στοιχεία που δείχνουν ότι η λευκή εργατική τάξη της Βρετανίας βρίσκεται τώρα στο κατώτατο σημείο της κοινωνικής κλίμακας.


"Το Newsbeat αναζητά έναν δημοσιογράφο πολυεθνικού εκπαιδευόμενου", ανακοινώνει ένα tweet από το BBC Newsbeat, το οποίο παράγει περιεχόμενο ειδήσεων και ψυχαγωγίας για το BBC Radio 1 και το BBC Radio 1Xtra.
"Πρόκειται για ένα πρόγραμμα @_CreativeAccess για άτομα από μαύρο, ασιατικό ή μη-λευκό εθνικό υπόβαθρο!!! Γνωρίζετε κάποιον που θα ήταν κατάλληλος; Μοιραστείτε αυτό μαζί τους! "Καταλήγει, με μια σύνδεση με τη διαφήμιση, η οποία δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου του 2018.Πολλοί πολίτες έχουν την εντύπωση ότι η βρετανική νομοθεσία για την ισότητα καθιστά παράνομη τη διάκριση σε βάρος των ανθρώπων με βάση τη φυλή τους, αλλά ο νόμος για την ισότητα 2010 περιλαμβάνει, στην πραγματικότητα, τις αποκαλούμενες διατάξεις θετικής δράσης που επιτρέπουν στους εργοδότες να κάνουν διακρίσεις υπέρ ατόμων με ορισμένα «προστατευμένα χαρακτηριστικά».

Tagged under

Η μαζική μετανάστευση είναι η μοναδική αιτία της αύξησης του πληθυσμού στη Γερμανία.

 

Στα πρόσφατα δημοσιευμένα στατιστικά στοιχεία αποκαλύφθηκε ότι ο γερμανικός πληθυσμός αυξήθηκε κατά 346.000 το 2016 λόγω της μαζικής μετανάστευσης, σε ένα έτος όπου ο αριθμός των γεννήσεων στη χώρα δεν ξεπέρασε τον αριθμό των θανάτων!!


Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της γερμανικής ομοσπονδιακής στατιστικής υπηρεσίας, παρά το πολύ χαμηλό ποσοστό γεννήσεων στη Γερμανία, ο πληθυσμός εξακολούθησε να αναπτύσσεται μέσω μαζικής μετανάστευσης. Ενώ ο πληθυσμός αυξήθηκε κατά 346.000 το 2016, οι αριθμοί εξακολουθούν να είναι πολύ χαμηλότεροι από την αύξηση των 978.000 το 2015 στο ύψος της μεταναστευτικής κρίσης, αναφέρει η Die Welt.

Σύμφωνα με το γραφείο στατιστικών, 498.000 άτομα μετανάστευσαν στη Γερμανία συνολικά το 2016, αλλά το γερμανικό ποσοστό γεννήσεων παρέμεινε πολύ χαμηλό με 118.000 περισσότερους ανθρώπους να πεθαίνουν στη Γερμανία από ό, τι γεννήθηκαν.

 

Ο αριθμός των αλλοδαπών ως μέρος του συνολικού γερμανικού πληθυσμού αυξήθηκε επίσης από 10,5% το 2015 σε 11,2% το 2016 και ο αριθμός αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται στο μέλλον.

 

Οι αναλυτές προέβλεψαν ότι η Γερμανία θα δει και πάλι την αύξηση του πληθυσμού το 2017 καθώς η μαζική μετανάστευση αναμένεται για άλλη μια φορά να είναι ο μοναδικός μοχλός ανάπτυξης, καθώς οι γεννήσεις εξακολουθούν να υστερούν σε θανάτους.

 

450.000 άτομα πιστεύεται ότι μετακόμισαν στη Γερμανία το 2017 και το έλλειμμα των θανάτων από τις γεννήσεις θα μπορούσε να φθάσει τα 190.000 άτομα.

 

Σε πόλεις όπως η Φρανκφούρτη, η μαζική μετανάστευση άλλαξε τη συνολική δημογραφία της πόλης, καθώς οι γηγενείς Γερμανοί έχουν γίνει  μειοψηφία για πρώτη φορά.

Η μαζική εισροή αλλοδαπών έχει επίσης ασκήσει πιέσεις στο γερμανικό κράτος με το κόστος των αιτούντων άσυλο και των άλλων μεταναστών που ανέρχονται στα δισεκατομμύρια ευρώ.

 

Παρά τις πρόωρες προβλέψεις των οικονομολόγων ότι η μαζική μετανάστευση θα οδηγήσει σε οικονομική άνθηση για τη Γερμανία, άλλοι έχουν προβλέψει ότι η μαζική μετανάστευση θα βλάψει τη μακροπρόθεσμη οικονομική ανάπτυξη στη χώρα. Η μαζική μετανάστευση έχει επίσης αυξήσει τα επίπεδα εγκληματικότητας με τη γερμανική κυβέρνηση μόλις πρόσφατα να  παραδέχεται την  συνάφεια μεταξύ της αύξησης της βίαιης εγκληματικότητας και της μαζικής μετανάστευσης.

DONALD TUSK: Η Καρδιά της E.E.εξακολουθεί να είναι ανοιχτή για τη Βρετανία.

 

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε οτι η Ευρωπαική Ένωση έχει ανοιχτά σύνορα ,με τα  ολέθρια αποτελέσματα, σήμερα ο Ντόναλτ Τούσκ με ένα tweet  μας πληροφορεί πως στην  Ε.Ε. έχουν ανοιχτές και τις ΄΄καρδιές ΄΄ τους  για τους Βρετανούς ΄΄φίλους΄΄!!!


 

 

Αυτό αντιπροσωπεύει την ελιττίστικη νοοτροπίας της Ε.Ε όπου δεν έχει σημασία ποια είναι η γνώμη της κοινής γνώμης ή ποιες δημοκρατικές διαδικασίες έχουν γίνει, αρκεί να αντιστραφεί και να υλοποιηθεί το σχέδιο της ΕΕ.

 

Βέβαια οι άνθρωποι έχουν μιλήσει. Και δεδομένου ότι ο Juncker ανακοίνωσε στρατό της ΕΕ και υπάρχουν προσκλήσεις για Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, η Βρετανία δεν θα επιστρέψει. Με την απελπισία των Βρυξελλών, η προειδοποίηση του Nigel Farage για μια κακή συμφωνία και προσπάθεια να σταματήσει η Brexit φαίνεται όλο και πιο επίκαιρη.

Tagged under

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΚΕΨΗΣ-ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ

 

Στον φουτουριστικό εφιάλτη του Τζορτζ Οργούελ, το 1984, οι πολίτες παρακολουθούνται από μυστική αστυνομία για «εγκλήματα σκέψης» που διαπράχθηκαν εναντίον του ολοκληρωτικού κράτους. 
Αυτά τα εγκλήματα σκέψης είναι απλώς συμπεριφορές και ιδέες τις οποίες οι αρχές θεωρούν ως πολιτικά λανθασμένες. Ο Orwell έγραψε το 1984 κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και το όραμά του αντικατοπτρίζει ένα πραγματικό γεγονός της ζωής.

Το σοβιετικό αστυνομικό κράτος είχε απλώσει τα πλοκάμια του πάνω από εκατοντάδες εκατομμύρια αιχμαλώτων λαών. Δεκάδες εκατομμύρια των οποίων οι ιδέες απέτυχαν να συμμορφωθούν με τις συνταγές του απολυταρχικού κράτους, στάλθηκαν σε στρατόπεδα εργασίας και μονάδες εκτόξευσης για εγκλήματα σκέψης. Το αδίκημά τους ήταν να είναι «αντι-σοβιετικοί» -<<εχθροί του λαού>>- να μιλήσουν εναντίον του σοσιαλισμού ή των κυβερνώντων του ή να αποτύχουν να παπαγαλίσουν τις απόψεις και τις απόψεις που ενέκρινε το καθεστώς.Ο Αλεξίς ντε Τοκβίλ (TOCQUEVILLE ALEXIS. DE) στο βιβλίο του η ¨¨Δημοκρατία στην Αμερική¨¨ ,το οποίο περιέχει βαθείς στοχασμούς για την ισότητα και την ελευθερία ως θεμελιακές αξίες της δημοκρατίας, περιγράφει πως οι ιδρυτές του Αμερικανικού έθνους έκαναν την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ τον ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας τους.

Το πρώτο άρθρο του αμερικανικού νομοσχεδίου για δικαιώματα ήταν να μην περιορίζεται η ομιλία του πολίτη από τη δύναμη του κράτους. (…First_Amendment_to_the_United_States…)

Αυτή η πρώτη ελευθερία εξασφάλισε στους πολίτες το δικαίωμα να διαφωνούν με την <<ορθότητα>>, να επικρίνουν τους ισχυρούς και να λένε την αλήθεια όπως την είδαν ()και όχι όπως την παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι) χωρίς φόβο και αντίποινα.

Αυτή η ελευθερία είναι η απόλυτη και απαραίτητη βάση κάθε άλλης ελευθερίας που απολαμβάνουν οι άνθρωποι. Διότι χωρίς το δικαίωμα διαφωνίας από τις απόψεις του κράτους, κάθε άλλη ελευθερία μπορεί να απομακρυνθεί. Χωρίς αυτό το δικαίωμα, κάθε διαφωνία από τις πολιτικές και τις πρακτικές του κράτους θα ήταν ένα ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΚΕΨΗΣ.

                                                                                                                                   

.
Το φθινόπωρο του 2005 οι παγκόσμιες μουσουλμανικές εξεγέρσεις είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο περισσότερων από 100 ανθρώπων. Οι ταραχές προκλήθηκαν από τη δημοσίευση γελοιογραφιών στη Δανία που απεικονίζουν τον προφήτη Μωάμεθ. Aργότερα στις 7 Ιανουαρίου του 2015 είναι η σειρά των τροτσκιστών της Charlie Hebdo …/Timeline_of_the_Jyllands-Posten_…

Μετά από αυτές τις θρησκευτικές ένοπλες οργές, μια ομάδα διεθνώς αναγνωρισμένων συγγραφέων εξέδωσε ένα μανιφέστο που ονομάζεται «Όλοι μαζί ενάντια στον νέο ολοκληρωτισμό».("Together Facing the New Totalitarianism.")

Το μανιφέστο που εξέδωσε ο Rushdie και οι συνάδελφοι του συγγραφείς

"Αφού ξεπεράσαμε τον σταλινισμό, ο κόσμος αντιμετωπίζει τώρα μια νέα παγκόσμια απειλή: τον ισλαμισμό ... Εμείς, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, διανοούμενοι, καλούμε σε αντίσταση ενάντια στον θρησκευτικό ολοκληρωτισμό και αγώνα για την προαγωγή της ελευθερίας, των ίσων ευκαιριών και των παγκόσμιων αξιών για όλους. Αρνούμαστε να αποκηρύξουμε το κριτικό μας πνεύμα από φόβο να κατηγορούμαστε για «ισλαμοφοβία», μια καταστροφική αντίληψη που συγχέει την κριτική του Ισλάμ ως στιγματισμό της θρησκείας, ,πιστεύουμε και υπερασπιζόμαστε την καθολικότητα της ελευθερίαςτης έκφρασης, έτσι ώστε ένα κρίτικό πνεύμα να μπορεί να υπάρχει σε κάθε ήπειρο, εναντίων κάθε κακομεταχείρισης και δόγματος Η «ισλαμοφοβία» είναι το όνομα που έχει δοθεί σε ένα σύγχρονο έγκλημα σκέψης. Ο σκοπός της κατάληξης στον όρο "ισλαμοφοβία" είναι να υποδείξει ότι οποιοσδήποτε φόβος που σχετίζεται με το Ισλάμ είναι παράλογος .>>

 

Ένας από τους συγγραφείς, ο Salman Rushdie, ο ίδιος είχε αποτελέσει το στόχο τέτοιων επιθέσεων μετά από απόφαση του ηγέτη, Ayatollah Khomeini, ο οποίος εξέδωσε κάλεσμα προς όλους τους μουσουλμάνους να τον σκοτώσουν. Το αδίκημά του; Προσβάλλει τον προφήτη Μωάμεθ σε ένα μυθιστόρημα(Σατανικοί στίχοι). Ο Ρούσνι αναγκάστηκε να κρυφτεί για αρκετά χρόνια και ήταν μόνο σε θέση να ανακτήσει την ελευθερία του μετά την κατάπαυση του Αγιατολάχ, αν και κάθε χρόνο η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν ανανεώνει τη θανατική ποινή.

Βίαιη αφαίρεση οργάνων από το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Τι είναι το απόλυτο κακό; Οι χειρότερες φρικαλεότητες που διαπράττονται από τα κομμουνιστικά καθεστώτα σίγουρα είναι ένα μέρος των απαντήσεων.

Στην μπερδεμένη και αντιφατική ιστορία του κομμουνισμού, οι κομμουνιστικές μαζικές δολοφονίες και οι κομμουνιστικές γενοκτονίες δεν παίζουν κανένα ρόλο.
Το ερώτημα λοιπόν είναι: πώς μπορούν τα άτομα που υποστηρίζουν μια ιδεολογία που υποτίθεται οτι προωθεί την ελευθερία και τα δικαιώματα της εργατικής τάξης να διαπράττουν ασεβείς ενέργειες εναντίον των συνανθρώπων τους;

 

Η βία, ο τρόμος και η καταστολή ήταν κοινά στη Σοβιετική Ένωση, αλλά όχι μοναδικά γι 'αυτήν. H Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, η Κούβα, η Βόρεια Κορέα, η Λαϊκή Δημοκρατία της Μογγολίας και άλλα κομμουνιστικά έθνη έχουν στην ιστορία τους τις σκοτεινές περιόδους ενάντια στο δικό τους λαό .
Πώς ήταν δυνατόν να γίνουν  αυτά τα εγκλήματα; Γιατί δεν σταμάτησαν; Οι απαντήσεις δεν είναι απλές, αλλά αυτό που φαίνεται απλά είναι ότι οι χώρες αυτές σκότωσαν ανθρώπους στο όνομα του κομμουνισμού.

                                                                                                                         Φάλουν Γκόνγκ

                                                                                   Falun Amblemi

 

Το Φάλουν Γκονγκ, ή αλλιώς Φάλουν Ντάφα, είναι αρχαία άσκηση διαλογισμού που δημοσιεύτηκε το 1992 στην Κίνα, και –σύμφωνα με εκτιμήσεις της κινεζικής κυβέρνησης– μέχρι το 1999, 100 εκατομμύρια άνθρωποι το ασκούσαν στην Κίνα. Το Φάλουν Γκονγκ περιλαμβάνει πέντε εύκολες στην εκμάθηση ασκήσεις, που έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του σώματος. Αυτός ήταν ένας λόγος για τη μεγάλη απήχησή του. Τα οφέλη στην υγεία έχουν επιβεβαιωθεί από ιατρικές έρευνες, από ερευνητικά ιατρικά κέντρα.

Από το 1992 που δημοσιοποιήθηκε μέχρι το 1999 που άρχισε να διώκεται στην Κίνα, το Φάλουν Γκονγκ ήταν ένα αξιοσέβαστο όνομα και είχε βραβευτεί και υποστηριχτεί επίσημα από την κινεζική κυβέρνηση ως μια εξέχουσα σχολή τσιγκόνγκ. (Τσιγκόνγκ είναι ο κινέζικος όρος για τις ασκήσεις διαλογισμού). Για 7 ολόκληρα χρόνια, το Φάλουν Γκονγκ είχε γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στην Κίνα, και όλοι ήξεραν για αυτό. Τα πάρκα κάθε πρωί ήταν γεμάτα με ανθρώπους που έκαναν τις ασκήσεις του Φάλουν Γκονγκ πριν πάνε στη δουλειά τους. Σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο ασκείται μέχρι σήμερα, και φυσικά χωρίς να διώκεται .

Ένας πιθανός λόγος για αυτήν την δίωξη είναι η προδιάθεση του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας (ΚΚΚ), το οποίο φοβάται οποιαδήποτε ομάδα πέραν του ελέγχου του, ειδικά μια ομάδα με διαφορετική ιδεολογία . (Το Κομμουνιστικο κομμα Κίνας έχει υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό τον καπιταλισμο, την οποία ατομική ιδιοκτησία σε μέσα παραγωγης)

 

Το Κόμμα έχει προσπαθήσει πολλές φορές να εξαλείψει όλες τις εκφράσεις θρησκευτικότητας από την Κίνα (μια χώρα που παραδοσιακά λεγόταν «χώρα του θεϊκού»). Μέχρι και σήμερα Ρωμαιοκαθολικοί, Προτεστάντες και Θιβετιανοί Βουδιστές, δεν μπορούν να ασκήσουν ελεύθερα την πίστη τους στην Κίνα και βρίσκονται υπό συνεχή κίνδυνο κράτησης και βασανισμού. Από το 1999, το Φάλουν Γκονγκ έγινε φυσικός στόχος καθώς ήταν η μεγαλύτερη –και ταχύτερα αναπτυσσόμενη– πνευματική ομάδα στην Κίνα, με 100 εκατομμύρια ασκούμενους πανεθνικά, σύμφωνα με αναφορές της κινεζικής κυβέρνησης εκείνον τον καιρό.

Στη σύγχρονη Κίνα ιδίως μετά την «πολιτιστική επανάσταση» του 1960 όπου καταστράφηκε ο παραδοσιακός πολιτισμός ώστε το ΚΚΚ να μπορέσει να κυριαρχήσει ιδεολογικά, μόνο κάποια επιφανειακά πράγματα του κινέζικου πολιτισμού έχουν απομείνει σε παρελάσεις ή θεατρικές παραστάσεις, αλλά οι αλήθειες του εμβριθούς κινέζικου πολιτισμού λογοκρίνονται ή διώκονται, καθώς το ΚΚΚ θέλησε να επιβάλει τον αθεϊσμό και τον υλισμό, δια της βίας.

                                                                    

Για παράδειγμα, ο παραδοσιακός πολιτισμός, με τις πολλές γνωστές μορφές του στην Κίνα, όπως του Κομφουκίου, ο οποίος χαρακτήρισε την τυραννία χειρότερη από μια «ανθρωποφάγο τίγρη», θεωρεί την βία και την αλαζονεία κάτι το αποκρουστικό και πιστεύει βαθιά στο θείον, αλλά ο ίδιος ο πρώτος γενικός γραμματέας του ΚΚΚ, ο Μάο Τσετούνγκ, δήλωσε ότι το ΚΚΚ έχει εγκαθιδρύσει μια δικτατορία (προλεταριατου σε αντιπαραβολη με την δικτατορία της αστικής τάξης) και επίσης ότι το ΚΚΚ κηρύσσει και επιβάλλει τον αθεϊσμό, οπότε πολλοί παρατηρητές της Κίνας θεωρούν ότι χωρίς να καταστραφεί και να συκοφαντηθεί ο κινεζικός πολιτισμός, το ΚΚΚ δεν θα μπορούσε να καθιερωθεί ιδεολογικά. Το ΚΚΚ δίωξε πολύ βάρβαρα τις θρησκείες και την πνευματικότητα του κινέζικου πολιτισμού, θέλησε να τις εξαλείψει ολοκληρωτικά από τις πρώτες μέρες που κατέλαβε την εξουσία στην Κίνα, το 1949. Το Φάλουν Γκονγκ, είναι μια άσκηση με κεντρικό σημείο την πνευματικότητα, που έγινε ευρύτατα δημοφιλής.


 

 

Μαζί με τη συκοφαντία, μέρη της δίωξης συνιστούν η φυλάκιση χωρίς δίκη και τα απάνθρωπα βασανιστήρια σε στρατόπεδα εργασίας και φυλακές, καθώς και η οικονομική δίωξη, όπου ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ έχαναν τη δουλειά τους ή το μεγαλύτερο μέρος του μισθού τους, καθώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εργαζομένων στην Κίνα, εργάζονται σε κρατικές επιχειρήσεις και άλλες κρατικές εργασιακές μονάδες, ή εργασιακές μονάδες όπως εργοστάσια που έχουν άμεση κομματική επιτήρηση. Η ιστοσελίδα en.minghui.org, η οποία αναφέρει για τη δίωξη στην Κίνα με ειδήσεις από πρώτο χέρι, από επιζώντες κέντρων κράτησης και φυλακών, αναφέρει φριχτά βασανιστήρια, όπως στέρηση ύπνου για πολλές μέρες, δέσιμο σε σιδερένιο κρεβάτι για εβδομάδες, στέρηση χρήσης τουαλέτας, ηλεκτροσόκ σε ευαίσθητα σημεία σε βαθμό καψίματος, σεξουαλική κακοποίηση, ξερίζωμα νυχιών, κρέμασμα με τα χέρια πίσω από την πλάτη για μέρες και πολλά άλλα. H ιστοσελίδα minghui.org αναφέρει 3906 επιβεβαιωμένους θανάτους λόγω βασανιστηρίων κατά τη δίωξη.

 

                                                                                                                                2004-7-6-gao rongrong3

 
                                                                                                                              

Gao Rongrong

ασκούμενη του Φάλουν Γκονγκ από την επαρχία Λιαονίνγκ, αναφέρθηκε ότι πέθανε υπό κράτηση το 2005 .Το πρόσωπό της είναι καμένο από ηλεκτροσόκ που υπέστη στη φυλακή, και επειδή δημοσίευσε τη φωτογραφία αυτήν στο Διαδίκτυο μετά την απελευθέρωσή της, φυλακίστηκε για μία δεύτερη (και μοιραία) φορά. 

Λόγω της δυσκολίας τεκμηρίωσης αναφορών θανάτων που προκλήθηκαν από βασανιστήρια στην Κίνα, εκτιμήσεις του αριθμού ασκουμένων του Φάλουν Γκονγκ που δολοφονήθηκαν από τη δίωξη διαφέρουν σημαντικά. Το 2009, η εφημερίδαΝew York Times ανέφερε ότι σύμφωνα με ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η δίωξη κόστισε «τουλάχιστον 2000 ζωές. Ο δημοσιογράφος διερευνητικού ρεπορτάζ Ethan Gutmann υποστηρίζει ότι 65.000 ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ θανατώθηκαν για τα όργανά τους το διάστημα 2000-2008, βάσει εκτεταμένων συνεντεύξεων. Οι ερευνητές DavidKilgourκαι David Matas ανέφεραν: «Η πηγή 41.500 μεταμοσχεύσεων για την εξαετή περίοδο 2000-2005 δεν μπορεί να εξηγηθεί».


                                                                                                                 

 

Οι κινεζικές αρχές δεν δημοσιεύουν στατιστικά σχετικά με τους θανάτους ασκουμένων του Φάλουν Γκονγκ κατά την δίωξη. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, οι αρχές έχουν αρνηθεί ότι οι θάνατοι υπό κράτηση οφείλονταν σε βασανιστήρια.


                                                                                      
 ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ 

Η δίωξη περιλαμβάνει απόλυση από τη δουλειά, συκοφάντηση, εκφοβισμό, εγκλεισμό σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και δουλειά 14 ώρες τη μέρα, απάνθρωπα βασανιστήρια, μέχρι και θανάτωση ζωντανών ανθρώπων για την αφαίρεση των οργάνων τους και την πώλησή τους μετά στην αγορά μοσχευμάτων. Το τελευταίο έχει επαληθευθεί από ανεξάρτητη έρευνα δύο Καναδών δικηγόρων, του κ. Κίλγκουρ και κ. Μάτας πρώην υπουργού εξωτερικών του Καναδά για την Ασία και τον Ειρηνικό και διεθνούς δικηγόρου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αντίστοιχα. Στην έρευνά τους μίλησαν τηλεφωνικά με γιατρούς κινεζικών νοσοκομείων και βρήκαν στατιστικά στοιχεία για την αγορά μοσχευμάτων της Κίνας τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν χωρίς την ύπαρξη μιας τεράστιας τράπεζας ζωντανών «δοτών» και επιβεβαιώνουν την βίαιη αφαίρεση οργάνων από ζωντανούς ανθρώπους που ασκούν Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα.
Όλα αυτά τα συγκέντρωσαν στο βιβλίο Bloody Harvest (Αιματηρή Συγκομιδή) που έκανε πάταγο στην διεθνή κοινότητα
.Το Κόμμα έχει προσπαθήσει πολλές φορές να εξαλείψει όλες τις εκφράσεις θρησκευτικότητας από την Κίνα (μια χώρα που παραδοσιακά λεγόταν «χώρα του θεϊκού».) Μέχρι και σήμερα Ρωμαιοκαθολικοί, Προτεστάντες και Θιβετιανοί Βουδιστές, δεν μπορούν να ασκήσουν ελεύθερα την πίστη τους στην Κίνα και βρίσκονται υπό συνεχή κίνδυνο κράτησης και βασανισμού. Από το 1999, το Φάλουν Γκονγκ έγινε φυσικός στόχος καθώς ήταν η μεγαλύτερη -και ταχύτερα αναπτυσσόμενη- πνευματική ομάδα στην Κίνα, με 100 εκατομμύρια ασκούμενους πανεθνικά, σύμφωνα με αναφορές της κινεζικής κυβέρνησης εκείνον τον καιρό.                                                 

Το Eυρωπαικό Κοινοβούλιο το 2013, με ψήφισμά του, καταδικάζει αυτήν την πρακτική αφαίρεσης οργάνων από ανθρώπους που κάνουν Φάλουν Γκονγκ και από οποιονδήποτε άλλον στην Κίνα, και καλεί για τον άμεσο σταματημό της και την άμεση απελευθέρωση των ανθρώπων που κάνουν Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα και είναι φυλακισμένοι για αυτόν τον λόγο.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                
                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  

Η "Ανθρώπινη Συγκομιδή" των Davids και Goliath είναι μια ταινία - ντοκιμαντέρ του 2014, που σκηνοθετείται από τον σκηνοθέτη Βανκούβερ Λεον Λι, ο οποίος ακολουθεί το ερευνητικό έργο των καναδών David Matas και David Kilgour ,οι οποίοι προτάθηκαν για τα βραβεία Nobel Peace Prize , σχετικά με το εάν και πώς κρατικά νοσοκομεία στην Κίνα συνέλαβαν και πώλην όργανα, δολοφονώντας δεκάδες χιλιάδες κρατούμενους συνείδησης, οι οποίοι είναι κυρίως ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ.                                                                                     
                                           Δείτε το ντοκiμαντέρ εδώ 

                                                          
  Επίσης δείτε την εξαιρετική ταινία The Bleeding Edge εδώ , η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα

                                                                                                                                                          


                                                                                             

ΚΕΕΛΠΝΟ: Τα 780 έφτασαν τα κρούσματα ιλαράς στην Ελλάδα.

 

    Επιδημία Ιλαράς  στην Ελλάδα

Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες έχει εκδηλωθεί επιδημία ιλαράς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Κατά την περίοδο 2016-2017 έχουν καταγραφεί περισσότερα από 19.000 περιστατικά σε όλη την Ευρώπη (30 EU/EEA Κράτη Μέλη) και 46 θάνατοι. 

Μέχρι τις 14/12/2017 στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί 780 κρούσματα ιλαράς, με μεγαλύτερη συχνότητα στη Ν.Ελλάδα. Στην μειονότητα τους  πρόκειται για άτομα που δεν έχουν Ελληνική  υπηκοότητα ενώ στην πλειονότητα κυρίως για  μικρά παιδιά από κοινότητες Ρομά και άτομα από το γενικό πληθυσμό κυρίως στην ηλικιακή ομάδα 25-44 ετών που δεν έχουν ανοσία στην ιλαρά, μεταξύ των οποίων και επαγγελματίες υγείας που ήταν ανεμβολίαστοι ή ατελώς εμβολιασμένοι.
Αναμένεται η εργαστηριακή επιβεβαίωση και άλλων κρουσμάτων το ερχόμενο διάστημα, και δεν μπορεί να αποκλειστεί η αύξηση των κρουσμάτων και η επέκτασή τους και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές.

΄΄Δεύτερος νεκρός από ιλαρά καταγράφεται στη χώρα μας. Πρόκειται για έναν 17χρονο Ρομά που δεν είχε εμβολιαστεί και νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο άτυχος νέος πέθανε από εγκεφαλίτιδα, μια θανατηφόρα επιπλοκή της νόσου, όπως αναφέρει η επιδημιολογική εβδομαδιαία έκθεση του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Ο πρώτος θάνατος καταγράφηκε στις αρχές Οκτωβρίου και επρόκειτο για ένα μωρό 11 μηνών, από την κοινότητα Ρομά, ανεμβολίαστο, το οποίο έπασχε από υποκείμενη δυστροφία.΄΄

 

 

 

Συστήνεται ο εμβολιασμός με το μικτό εμβόλιο ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας (εμβόλιο MMR) των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων που δεν έχουν εμβολιαστεί με τις απαραίτητες δόσεις. Σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, παιδιά, έφηβοι και ενήλικες που έχουν γεννηθεί μετά το 1970 και δεν έχουν ιστορικό νόσου πρέπει να είναι εμβολιασμένοι με 2 δόσεις εμβολίου για την ιλαρά. Αναλυτικές οδηγίες στην παρακάτω Εγκύκλιο.
Tagged under

Η Ε.Ε δίνει στην Τουρκία 7,4 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2020!!!

Η ΕΕ έχει προσυπογράψει την καταβολή στην Τουρκία περίπου 7,4 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2020, παρά την αναστολή της αίτησης της χώρας να ενταχθεί στο γκρούπ των Βρυξελλών , αλλά η ΕΕ σκέπτεται μόνο να μειώσει αυτές τις πληρωμές και να μην τις καταργήσει εντελώς!


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΕΕ, οι Βρυξέλλες δεσμεύονται να καταβάλουν στην Τουρκία € 4.4539 δις μέχρι το 2020 ως μέρος του μηχανισμού προενταξιακής βοήθειας ,( αυτά είναι τα χρήματα που χορηγούνται σε χώρες που βρίσκονται σε διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση).


Ενώ η ΕΕ ψήφισε να αναστείλει την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας τον Νοέμβριο του 2016 έπειτα  από τις ενέργειες του Προέδρου Ερντογάν μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα, μέχρι να τερματίσει εντελώς τη διαδικασία ένταξης της χώρας, πρέπει ακόμη να τιμήσει αυτές τις πληρωμές.

 

Ας μην ξεχνάμε ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν κρατηθεί υπό αμφιλεγόμενες περιστάσεις από το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα , ελεύθερη έκφραση - Τύπος έχει αποσυναρμολογηθεί, οι δάσκαλοι, οι αστυνομικοί και οι πολιτικοί έχουν εκδιωχθει. Το αρχείο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Τουρκίας ακόμη  συντασσεται.

 

Η ΕΕ υποσχέθηκε επίσης να πληρώσει στην Τουρκία 3 δισ. Ευρώ μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους (2017) για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κρίσης των προσφύγων στην Ευρώπη.

 

Ο κ. Christian Berger, πρεσβευτής της ΕΕ στην Τουρκία, δήλωσε ότι όλα τα κονδύλια που εμπίπτουν στη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία για την αντιμετώπιση της ευρωπαϊκής κρίσης των προσφύγων θα ανατεθούν πλήρως μέχρι τα τέλη του 2017.

 

Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα ,διότι αυτό  το μέρος της συμφωνίας ήταν ότι πολλοί λαθρομετανάστες  και  πρόσφυγες  στην Ελλάδα θα επέστρεφαν στην Τουρκία, αλλά το δίκαιο της ΕΕ υπαγορεύει ότι οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είναι πρόσφυγες και που εισέρχονται  σε μια «ασφαλή χώρα της ΕΕ» (δηλαδή Ελλάδα) έχουν δικαίωμα να παραμείνουν εδώ . Έτσι, αυτοί οι άνθρωποι  έχουν λόγους να προσφύγουν στην δικαιοσύνη  σε οποιαδήποτε απέλαση στην Τουρκία.

 

Επίσης,τα παιδιά πρόσφυγες  έχουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία και  πάλι, είναι δύσκολο να τα επιστρέψουν στην Τουρκία.

 

Το ελληνικό δικαστικό σύστημα δεν είναι ικανό να ασχοληθεί με τον τεράστιο όγκο προσφυγών, οπότε, τουλάχιστον, αυτοί οι μετανάστες θα παραμείνουν στην ΕΕ για πολύ καιρό.

 

Φαίνεται λοιπόν ότι η ΕΕ έχει δεσμευτεί να πληρώσει στην Τουρκία 3 δισ. Ευρώ μέχρι το τέλος του 2017 για ένα πρόγραμμα για τους πρόσφυγες που δεν λειτουργεί.

 

Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα της ΕΕ που ρίχνει δισεκατομμύρια ευρώ ,χρήματα δικά σου δηλαδή,  σε άχρηστα έργα.

Tagged under

Η προειδοποίηση της Μέρκελ για το Brexit: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα «ανοίξει το παράθυρο» για τους άλλους να εγκαταλείψουν την ΕΕ, αναφέρει η επικεφαλής του AfD.

Το BREXIT θα επιτρέψει σε άλλες χώρες να ξεφύγουν από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, σύμφωνα με την αναπληρωτή ηγέτη της Alternative for Germany (AfD).


_Beatrix von Storch <<Η επιτυχημένη αποχώρηση του Ην. Βασιλείου  από την ΕΕ θα αποδείξει σε άλλα έθνη ότι είναι εφικτός ένας άλλος τρόπος.>>


προειδοποιεί
Τοι  Brexit θα μπορούσε να ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση από άλλες χώρες που επιθυμούν να ελευθερωθούν ,εγκαταλείποντας την ΕΕ.

 

Η κ. Von Storch δήλωσε στην Express.co.uk  <<Οι Βρετανοί έχουν ανοίξει ένα παράθυρο ψηφίζοντας υπέρ του Brexit.>>

H δημοφιλής 
 Beatrix von Storch

  

Το Brexit δείχνει ξεκάθαρα ότι η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση δύναται να γίνει  με δύο τρόπους. Δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για την ΕΕ, αλλά και μια διέξοδος.

Και πράγματι, δεν είναι μονόδρομος να ζούμε με capital controls και μνημόνια ως ένα προτεκτοράτο, υπάρχει λύση και λέγεται ΕΞΟΔΟΣ (Grexit).

Tagged under
Subscribe to this RSS feed
Banner 468 x 60 px

8°C

Θεσσαλονίκη

Partly Cloudy

Humidity: 70%

Wind: 8.05 km/h

  • 16 Nov 2018 13°C 7°C
  • 17 Nov 2018 12°C 4°C